Fastigheter

Fastighetsbolag ger Swedbank och Handelsbanken toppbetyg

Swedbank och Handelsbanken får dela på förstplatsen i Prosperas årliga kundnöjdhetsmätning, Corporate Banking 2020 Real Estate Sweden.

Publicerad 2020-11-02
Topp fem Corporate Banking 2020 Real Estate Sweden.

–Vi är mycket stolta över den delade förstaplatsen i Prosperas kundundersökning. Den väger tungt i branschen och att återigen rankas högst i den här undersökningen visar att vi gör rätt saker och har våra kunders förtroende, säger Urban Håkansson, chef för bygg- och fastighetssektorn, LC&I, Swedbank i en skriftlig kommentar.

Kantar Sifo Prosperas årliga kund- och marknadsundersökning visar att Swedbank får dela på förstaplats tillsammans med Handelsbanken. Aktörerna har rankats utifrån kriterier som bland annat fokuserar på personliga kontakter, servicenivå, koordinering av erbjudande, specialistkompetens, strategisk rådgivning, kundanpassade lösningar och aktiv rådgivning i hållbarhetsfrågor. 

Prosperas kundnöjdhetsmätning Real Estate 2020, omfattar bankernas erbjudande till fastighetssektorn och baserar sig på svar från finanschefer och treasurychefer på 40 svenska fastighetsbolag.

Platsannonser

Logga in