Stillfront söker bolagsjurist

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm. Vi söker nu en bolagsjurist i en bred roll som delas mellan att stödja vårt huvudkontor med allt ifrån transaktioner till bolagsrättsliga frågor och våra 22 spelstudios i deras dagliga arbete. Är du rätt person får du en unik möjlighet att utvecklas i takt med bolaget.

Arbetsbeskrivning

I rollen som bolagsjurist på Stillfront kommer du stötta verksamheten med allehanda legal rådgivning. Du kommer ha ett brett arbetsområde, bland annat inom kapitalmarknadsrätt, immaterialrätt och allmän avtalsrätt. Du kommer också tillsammans med chefsjuristen och bolagets dataskyddsjurist vara med och utveckla juristfunktionen och sätta upp rutiner och processer för en effektiv bolagsstyrning och legal support. Rollen innebär många kontaktytor både internt och externt med stor internationell exponering mot våra studios och rådgivare över hela världen.

Vem är du?

Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat 2 – 4 år på advokatbyrå. Har du dessutom erfarenhet som bolagsjurist och/eller med immaterialrättsliga frågor är det en fördel. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och vi tror att du för att lyckas i rollen gillar att jobba som generalist. Du har ett stort intresse för affärer och du gillar att utmanas, är nyfiken på att lära dig mer och har ett stort eget driv. Du är en skicklig jurist som är van att arbeta självständigt, att ta ansvar och att fatta beslut. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav eftersom vi arbetar internationellt. Som jurist är du affärsmässig och pragmatisk. Arbetet är stundom intensivt och kan omfatta både stora och små frågor vilket ställer krav på effektivitet, flexibilitet och prioriteringsförmåga. Som person är du prestigelös, van vid ett högt tempo och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande juristroll i en global koncern inom spelutveckling där du får möjlighet att arbeta brett och nära kollegor på såväl huvudkontoret i Stockholm som hos våra studios med spelutvecklare runt om i världen.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Stillfront med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Om verksamheten

Stillfront är en global koncern inom spelutveckling som grundades 2010 med huvudkontor i Stockholm. Vi utvecklar digitala spel för en bred spelarpublik och våra många spel används av mer än 60 miljoner människor varje månad. Stillfront fokuserar på tillväxtsynergier genom att koppla samman och stärka våra spelutvecklare över hela världen genom vår plattform Stillops. Vi är ett snabbväxande företag och en aktiv global strategisk förvärvare av såväl bolag som tillgångar. Våra över 1 500 anställda jobbar i en organisation där entreprenörsandan står i centrum. Stillfronts aktier (SF) är noterade på Nasdaq Stockholm.

Lediga jobb

Sharp

Dataskyddsjurister till Apotek Hjärtat

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-21
Jurek

Dataskyddsspecialist till Unionen

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-21
Sharp

Jurist med arbetsrättslig inriktning till Advokatbyrån Sigeman & Co

Malmö
|
Sista ansökningsdag 2024-06-18
Sharp

Head of Corporate Affairs & Tech – Group Legal till ICA Gruppen, Solna

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-18
Sharp

Senior Legal Counsel till Borgo

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-18
Jurek

AB Svensk Exportkredit söker affärsjurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-18
Jurek

Corporate Counsel Privacy, AI and Data Compliance

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-17
Sharp

Biträdande jurist med inriktning mot aktiemarknads- och aktiebolagsrätt

Helsingborg
|
Sista ansökningsdag 2024-06-17
Jurek

Rexel söker bolagsjurist med fokus på compliance

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-17
Jurek

Compliance Officer till OKQ8 Scandinavia

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-15

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons