Annons

Annons

Nordea

Sverige BNP steg med 0,3 procent under det tredje kvartalet, jämfört med föregående kvartal. Väntat var 0,2 procent, enligt Infront Datas sammanställning av analytikernas prognoser. 

Svenska storbanker är långt ifrån att uppfylla internationella riktlinjer kring hållbarhet, med Nordea och Handelsbanken som sämst i klassen, visar en årlig granskning.

Sveriges banker letar med ljus och lykta efter IT-kompetens och gör allt för att framstå som så bra arbetsplatser som möjligt. Samtidigt är inte all IT-kompetens intressant – det måste också vara rätt.

Mode- och skoföretaget Venue Retail Group, VRG, har på onsdagen ansökt om företagsrekonstruktion vid Stockholms tingsrätt. Bolaget rasar på börsen.

Nordeas beslut att dra sig ur analyssamarbetet Nordic Core Consensus välkomnas av experter på aktiemarknaden. Nu hoppas de på en bredare och mer öppen sammanställning av analytikernas förväntningar.

Nordea hoppar av analyssamarbetet Nordic Core Consensus. Anledning är att Nordea anser att underlaget med analyser från fem banker är för tunt.

Nordea toppar listan över vilka finansaktörer som erbjuder den bästa digitala kundinteraktionen, följt av SEB och Swedbank enligt Bearingpoints årliga ranking. Här är hela listan!

Nordea vinner pris för bästa private banking i Sverige vilket avspeglar ökad kundnöjdhet och mer tid till dialog med kunderna, säger Ninni Franceschi, chef för Nordea Private Banking Sverige.

Sidor