Juridik

Två nya delägare till Maqs

Vid årsskiftet får Maqs Advokatbyrå två nya delägare i Göteborg, Linn Samuelsson och Marie-Anne Lindhardt som båda har varit många år på byrån.

Publicerad 2019-11-27
Linn Samuelsson och
Marie-Anne Linhardt.
Foto: Pontus Johansson

Linn Samuelsson och Marie-Anne Lindhardt är en del av Maqs fortsatta satsning på Digital Business, sport och event samt arbetsrätt.

– Vi är extra stolta över att välkomna Linn och Marie-Anne som nya delägare eftersom de har arbetat länge hos oss och vi har kunnat följa deras karriärer. De är en del av vår framgång, säger Katrin Troedsson, Managing Partner på Maqs.

Linn Samuelsson har varit på Maqs sedan 2007 och är ansvarig för det växande området Digital Business. Hon biträder kunder med rådgivning i frågor om dataskydd och integritetsfrågor samt med upprättande och förhandling av kommersiella avtal, främst inom IT/teknik.

Marie-Anne Lindhardt har varit på Maqs sedan 2011 och driver bland annat byråns sport- och eventgrupp. Hon biträder bolag, förbund, föreningar, klubbar, enskilda idrottsmän och agenter i frågor kopplade till avtal, föreningsfrågor, idrottens regelverk och spel/lotterier. Hon arbetar även med arbetsrätt och biträder företag vid exempelvis omstruktureringar, driftsinskränkningar, förhandlingar, kollektivavtalsfrågor och med olika former av arbetsrättsliga avtal.

 

Platsannonser