Annons

Annons

Nordic Capital

Expansion i och utanför Norden är den största prioriteten för Bank Norwegian, som Nordic Capital precis blivit storägare i. Det säger Christian Frick, ansvarig partner på riskkapitalbolaget, som bara hade ett par veckor på sig att utvärdera investeringen. 

"Den förändring som Ellos har gjort hade inte varit möjlig i dag i en publik miljö", säger riskkapitalbolaget Nordic Capitals David Samuelson. Efter försäljningen av Ellos Group kommer Nordic Capital äga drygt 10 procent i den belgiska modekoncernen FNG.

Riskkapitalbolaget Nordic Capital ska i höst etablera ett kontor i USA på grund av den växande marknaden där. Det säger Thomas Vetander, partner på Nordic Capital och chef för det nya USA-kontoret.

Deutsche Bank startar en "bad bank", Nordic Capital köper ännu ett amerikanskt hälsobolag och pessimism om lösning på handelskriget. Det är något av innehållet i morgonsvepet idag måndag.

Lars Wedenborn, vd för Wallenbergarnas bolag FAM, bekräftar att man ökat sitt innehav i Munters med knappt 3 procent. Nordic Capital är säljare men kvarstår som största ägare i Munters.

Champagne, veckans värsta bråk och en av de bästa tv-serierna någonsin. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika.

Sidor