Annons

Annons

Allra

Vissa ämnen tilldrar sig störra intresse än andra bland Realtids läsare. Allrarättegången är en tydlig magnet. Här är listan med veckans tio mest lästa artiklar!

Allra-processen har förutom Ekobrottsmyndigheten och de tilltalade engagerat en grupp på cirka 15 advokater och en rad rättsexperter. Notan för processen är svindlande 63 miljoner kronor.

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare.

Ett expertvittne vågar inte vittna under Allra-förhandlingen med rädsla för att röja sekretessbelagd kundinformation. Anledningen är åklagarens hot om häktning om den sakkunnige inte svarar på frågorna, enligt Allra Pensions ombud.

Förra veckans tema på Realtid, #fonderifokus, håller i sig i läsarstatistiken även denna vecka. Bland de mest lästa artiklarna återfinns också Mangold-stämningen, Stordalen och Altors köp av Ving samt Allrarättegången.

Dagens panel anser att vi befinner oss ungefär halvvägs in i en konsolidering av den svenska fondmarknaden. En påskyndande faktor är skandalerna kring Allra och Falcon Funds.

Fastighetshärvan som involverade såväl SIP Homes som Fair Investments lockade flest Realtidläsare den gångna veckan. Här är hela topp-tio-listan över de mest lästa artiklarna!

Sidor