FinansNyhet

Trio till Westerberg & Partners

Bodil Ehlers, Stefan Widmark och Ia Modin.
Publicerad

Advokaterna Bodil Ehlers, Stefan Widmark och Ia Modin, har rekryterats till Westerberg & Partners, specialister på immaterialrätt och tvistlösning.

Johan Såthe

Rekryteringarna kommuniceras i ett pressmeddelande som konstaterar att ”Stefan Widmark och Bodil Ehlers är inriktade på rådgivning och hantering av tvister i upphovsrättsliga och medierättsliga frågor. De anlitas ofta i högprofilerade pilotfall av klienter inom media, underhållning, teknik och kommunikation.”

Duon kommer att arbeta tillsammans med Ia Moden, som enligt pressmeddelandet är ”specialiserad på komplexa kontraktuella frågor kopplade till innovation och utveckling av immateriella tillgångar.”

– Vi är mycket glada över att ha fått välkomna Bodil, la och Stefan till Westerberg & Partners. De har alla tre utmärkt juridisk och teknisk expertis och utgör ett tillskott till vårt begåvade och entusiastiska team. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med dem för att fortsätta erbjuda rådgivning av högsta klass inom våra expertområden till våra klienter, säger Malcolm Wiberg, managing partner på Westerberg & Partners.

Annons

 

 

Annons