Annons

Annons

Rekrytering

"Utvecklingen liknar i nuläget snarare en avveckling. Vi som är stora aktörer i den nordiska IT-sektorn måste gå i bräschen för nya sätt att leda och arbeta. Det krävs självrannsakan för att vända den nedåtgående trenden." Det skriver Evrys koncernchef Per Hove, och tf vd för Evry Sverige Bengt-Göran Kangas.

 

Sveriges främsta branschtidning för finansbranschen söker en vass nyhetsreporter för fast anställning. Heltid i Stockholm.

KPMG har värvat Daniel Szirányi med en bakgrund inom Accenture Strategy och DaimlerChrysler. Han ska nu ska utveckla och expandera revisionsbyråns rådgivning inom automotive. 

Det svenska executive search-företaget Michaël Berglund AB satsar nu på rekryterings- och interimstjänster för den snabbt växande tech-industrin. Genom det nya bolaget Dmatch tar nästa generation i familjeföretaget ett steg för att rekrytera och utveckla också inom tech.

800 nyutexaminerade varav 301 svenskar deltar i årets upplaga av EY:s nordiska introduktionsprogram. Ekonomerna dominerar, men antalet ingenjörer blir successivt fler.

...Managing Partner på Hannes Snellman, som rekryterar stort inför hösten. En ny delägare har precis börjat och två ytterligare är på väg in samt ett stort antal jurister.

KPMG har rekryterat sex nya medarbetare för att stärka sitt erbjudande till försäkringsbolag. Revisionsbyrån ser en växande marknad till följd av regulatoriska förändringar.

Sidor