Annons

Annons

Rekrytering

Advokaterna Bodil Ehlers, Stefan Widmark och Ia Modin, har rekryterats till Westerberg & Partners, specialister på immaterialrätt och tvistlösning.

Folksams vice vd Ylva Wessen tar över Folksamgruppen när rekryteringen av ersättare till Jens Henriksson pågår.

"Utvecklingen liknar i nuläget snarare en avveckling. Vi som är stora aktörer i den nordiska IT-sektorn måste gå i bräschen för nya sätt att leda och arbeta. Det krävs självrannsakan för att vända den nedåtgående trenden." Det skriver Evrys koncernchef Per Hove, och tf vd för Evry Sverige Bengt-Göran Kangas.

 

Sveriges främsta branschtidning för finansbranschen söker en vass nyhetsreporter för fast anställning. Heltid i Stockholm.

KPMG har värvat Daniel Szirányi med en bakgrund inom Accenture Strategy och DaimlerChrysler. Han ska nu ska utveckla och expandera revisionsbyråns rådgivning inom automotive. 

Det svenska executive search-företaget Michaël Berglund AB satsar nu på rekryterings- och interimstjänster för den snabbt växande tech-industrin. Genom det nya bolaget Dmatch tar nästa generation i familjeföretaget ett steg för att rekrytera och utveckla också inom tech.

800 nyutexaminerade varav 301 svenskar deltar i årets upplaga av EY:s nordiska introduktionsprogram. Ekonomerna dominerar, men antalet ingenjörer blir successivt fler.

Sidor