Annons

Annons

SAS

SAS resultat för 2019 kommer att bli bättre än vad bolaget tidigare bedömt. Starka passagerarsiffror och förbättrade enhetsintäkter är förklaringen. 

Efter nära sju dagar är pilotstrejken över och SAS-plan är i luften. Samtliga misstänkta i Falcon Funds-härvan sitter nu häktade och ny JO föreslagen. Detta är några av rubrikerna i fredagsmorgonens nyhetssvep.

Monyx slängs ut från Fondtorget, nya rekord på Wall Street och pilotstrejk utan lösning, – det är några av rubrikerna denna tisdagsmorgon.

Intrum enligt förväntningar, Deutsche Bank sänker intäktsprognos och SAS-strejken utvidgas – det är några av rubrikerna denna fredagsmorgon.

Allt tyder på att SAS går mot en pilotstrejk. Om medlarna inte lyckas med sitt uppdrag går piloterna ut i strejk på fredag.

Storstrid i Eniro, Nordic Capital nära miljardköp i Söderberg & Partners och "AI ett dödligt vapen – och Kina är största hotet" - det är några av rubrikerna i morgonsvepet denna fredag, den 25 januari.

SAS har utsett Michel Fischier till ny chef för investerarrelationer på SAS. Han kommer närmast från en tjänst som IR-chef på Hoist Finance.

Norska staten säljer sitt resterande innehav i SAS, 37,8 miljoner aktier vilket motsvarar cirka 10 procent av det totala antalet aktier i flygbolaget.

Sidor