Sponsrat Sponsrat

Hitta rätt bland det stora utbudet av begagnade mobiltelefoner

Antalet företag som erbjuder begagnade mobiltelefoner har ökat kraftigt på senare år. Allt eftersom Apples releaser av nya mobiltelefoner inte erbjudit några revolutionerande förändringar så har andrahandsmarknaden blivit allt mer intressant för konsumenterna. Malmöbaserade iXpress fokuserar på försäljning av framförallt mobiltelefoner, så som iPhone och Samsung-modeller och ger här några värdefulla tips på vad man kan tänka på är man ska köpa en begagnad smartphone.

Uppdaterad 2019-12-02
Publicerad 2019-12-02
Viktigast: Handla av en butik

Det första man bör undvika är privatannonser som inte erbjuder kvitto. Man vet aldrig exakt vad man köper eller vilken historik telefonen har haft. Det kan även finnas fukt i telefonen eller annat dolt fel. Företag som iXpress har specialiserat sig på att ta in begagnade telefoner, se över dom, utföra service samt göra en fabriksåterställning av mjukvaran. På så sätt för köparen en ökad trygghet och vet att produkten håller en viss kvalité. iXpress jobbar dagligen med service och reparationer av iPhone och har således kompetensen som krävs för att se till att en begagnad iPhone bli kontrollerad och åtgärdad vid behov.

Se till att få garanti på telefonen

När du handlar en begagnad mobiltelefon i butik så ska du se till att få garanti på telefonen. iXpress lämnar 60 dagars garanti när du köper en begagnad iPhone av dom. Dessutom har du som kund 14 dagars ångerrätt, vilket ger dig gott om tid att ta hem telefonen, testa den och se att den lever upp till de förväntningar som du har. Skulle du inte vara nöjd med ditt köp så är det således bara att lämna tillbaka den och få pengarna återbetalda.

Om iXpress

iXpress är ett Malmö-baserat företag med över 15 års erfarenhet, som bland annat inriktar sig på försäljning av begagnade telefoner från Samsung och Apple, med flera, Dessutom erbjuder företaget en rad tjänster, så som hård- och mjukvarulösningar för både privatpersoner och företag. 

Platsannonser

Premium för 199 kr i sommar
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in