Legal Privacy Counsel OKQ8 Scandinavia

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

Vi tror att du är en lagspelare full av drivkraft, prestigelöshet och optimism. Vi arbetar nära tillsammans både inom teamet och resten av verksamheten och vi trivs alltid med att hitta de bästa lösningarna på komplexa frågor. Du är bekväm med att kommunicera med olika intressenter både internt och utanför företaget. Du har en bred dataskyddskompetens och god pedagogisk förmåga. Du är därför bra på att ge enkla förklaringar på komplexa problem och omsätta teori till praktiska och affärsorienterade lösningar. Du har ett öppet och prestigelöst förhållningssätt till andra människor och till förändring. Du är en ”doer” som får saker att hända utan att tappa fokus på kvalitet och service. Du har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en nyckelroll i företagets transformation mot en fossilfri och hållbar framtid där stort fokus ligger på elektrifiering och digitala lösningar.

I arbetsuppgifterna ingår att stödja verksamheterna inom OKQ8 Scandinavia genom;

• Att göra dataskyddsanalyser och säkerställa privacy by design i nya initiativ, projekt, samarbeten och processer
• Att stödja verksamheten vid risk- och konsekvensbedömningar
• Att hjälpa verksamheten med dokumentation och uppföljning avseende personuppgiftshantering och dataskydd
• Att bistå verksamheten vid upphandling av produkter och tjänster samt att upprätta och förhandla personuppgiftsbiträdesavtal
• Att säkerställa att information till registrerade tillhandahålls på rätt sätt
• Att utbilda och sprida kunskap om dataskydd inom organisationen
• Att samverka med personuppgiftskoordinatorerna inom respektive funktion samt Corporate Compliance Officer/Dataskyddsombud

Vem är du?

Du har en juristexamen eller motsvarande akademisk examen med minst 2 års erfarenhet från operativt dataskyddsarbete på företag, myndighet, advokatbyrå eller som konsult. Erfarenheter från retail alt från IT och digitalisering, upphandling eller B2C-marknadsföring är särskilt meriterande. För att lyckas i rollen har du intresse för och goda kunskaper inom IT- och informationssäkerhet.

Du behärskar svenska eller danska samt engelska flytande i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds ett intressant och utvecklande jobb på ett företag som genomgår en omfattande omställning vad gäller hållbarhetsarbete och digitalisering.

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek Law. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Ulriikka Järnefelt på telefon 0766 33 14 40.

Livet med OKQ8 Scandinavia
• Modiga ledare – Vårt mål är en kultur där ledare vågar fatta beslut, delegerar ansvar och har tillit till sina kollegor.
• Flexibelt arbetsliv – Vi är flexibla i både tanke, handling och rörelse. Vår inställning är att vi kan arbeta var som helst och förflyttar oss när det finns behov.

Genom
Tjänst

Bolagsjurist? Nobina söker affärsmässig hybrid mellan affär och compliance  

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Legal Counsel to Dometic Group

Placering
Solna
Genom
Tjänst

Head of Legal till PodX Group

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

KICKS söker Head of Legal & Compliance

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Stillfront söker bolagsjurist med fokus på dataskydd

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

SCA söker bolagsjurist

Placering
Sundsvall
Genom
Tjänst

Riksbyggen söker entreprenadjurist till Fastighetsförvaltningen

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Data Protection Officer till Sergel

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Skattekonsult till Advice

Placering
Stockholm
Genom
Tjänst

Dina Försäkringar söker skadejurist

Placering
Stockholm

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons