Compliance Officer till VIEW Group, Stockholm

Placering

Stockholm

Publicerad
Sista ansökningsdag

Urval sker löpande

VIEW Group består av ca 800 medarbetare i Sverige, Norge, Finland, Indien och England.
I Stockholm är vi drygt 120 medarbetare som arbetar inom ekonomi, lön, affärssystem och IT. Vi sitter i nyrenoverade lokaler centralt vid Mariatorget.

Hos oss skapar vi framtidens sätt att arbeta med lön, redovisning och rådgivning. Vi arbetar med företag inom många olika branscher och våra kunder varierar i storlek. Vi arbetar med såväl ägarledda som stora bolag och organisationer. Att jobba hos oss innebär att du får tillhöra en bransch i förändring där vi ligger i framkant när det kommer till att arbeta automatiserat och digitaliserat.

På VIEW Group får du arbeta med ett gäng härliga kollegor! Med olika bakgrund och erfarenheter blir det en god stämning på kontoret och vi bidrar alla till en skapande kultur där vi delar med oss av våra kunskaper till varandra. Hos oss blir du del av ett internationellt och teknikdrivet företag, med ett stort fokus på att utvecklas och ha roligt tillsammans.

Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.viewgroup.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Compliance Officer till den svenska verksamheten med fokus på vårt största affärsområde ekonomi, lön och rådgivning.

Rollen som Compliance Officer innebär att du tillsammans med våra konsulter ser till att vi följer de lagar och regler som råder inom vårt område. Både de som redan gäller och nya eller förändrade lagar och regler som kan komma att påverka oss i framtiden.

Du kommer löpande följa upp och utveckla vårt arbetssätt och våra processer, uppdatera policys med mera. Du genomför stickprovskontroller på regelefterlevnaden i verksamheten. Regelefterlevnad och kvalitet är högt prioriterat i organisationen. Du kommer vara en viktig resurs till våra Avdelningschefer runt om i landet och vara ett ”bollplank” vid diverse frågeställningar kopplat till complianceområdet.

En del av dina arbetsuppgifter kommer också vara att utreda eventuella incidenter i förhållande till gällande regelverk och vara ansvarig för eventuella försäkringsärenden kopplat till sådana incidenter. Du kommer även att ta fram utbildningsplaner och utbilda våra medarbetare i de olika regelverken. Som Compliance Officer kommer du att vara ansvarig för att utbilda våra medarbetare i framför allt att motverka penningtvätt (AML) och att tillämpa dataskyddsförordningen (GDPR).

Du rapporterar till vår affärsområdeschef och du är en medlem i affärsområdets ledningsgrupp. Du ingår också i koncernens complianceteam och rapporterar vid behov avvikelser till vår svenska VD och styrelsen.

Vem är du

Du har en högskoleexamen alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har goda kunskaper inom redovisning. För att lyckas i rollen tror vi att du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll på en annan redovisningsbyrå. Det är meriterande att du har erfarenhet av att jobba i moderna system för kvalitetssäkring och kundkännedom.

Som person är du driven, ansvarsfull och social. Du trivs med att arbeta självständigt som en del av ett team. Vidare är du pedagogisk, kommunikativ och tycker om att dela med dig av din kunskap. Du är lösningsorienterad och van att hantera många uppgifter samtidigt.

Du har mycket goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant, viktig och omväxlande roll i en organisation under utveckling och i stark tillväxt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jurek Law. Har du frågor, är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Ulriikka Järnefelt på telefon: 0766 33 14 40.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se

Lediga jobb

Jurek

TechSverige söker kvalificerad arbetsrättsjurist med affärsfokus

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

Arbetsrättsexpert med arbetsgivarpolitiskt fokus – TechSverige

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Jurek

TechSverige söker arbetsrättsjurist / processjurist

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-24
Sharp

Financial Services and Transaction Tax Manager to Hoist Finance

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-23
Sharp

Talent Acquisition Manager till Sharp Recruitment & Consultants

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-23
Sharp

Nordic Compliance Officer till Aon

Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Erfaren dataskyddsjurist till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Dataskyddsjurist till ICA Gruppen

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Jurist med finansiell inriktning till Kommuninvest

Örebro, Stockholm
|
Sista ansökningsdag 2024-06-22
Sharp

Dataskyddsjurister till Apotek Hjärtat

Solna
|
Sista ansökningsdag 2024-06-21

Kunde inte hitta några poster

Försök med en annan filtrering eller sökning.

Annons