Revision

Ny ordförande i KPMG

Björn Hallin blir ny styrelseordförande för revisionsfirman. Avgående styrelseordförande Anders Malmeby återgår till att vara verksam revisor i KPMG.

Uppdaterad 2016-12-08
Publicerad 2016-12-07

Vid KPMG:s delägarmöte, som pågick under hela dagen, utsågs Björn Hallin till ny styrelseordförande för revisionsfirman KPMG.

–  Jag hälsar Björn Hallin välkommen som styrelseordförande och ser fram emot att tillsammans med honom driva en sann multidisciplinär verksamhet med ett långsiktigt hållbart perspektiv, säger revisionsfirmans vd, George Pettersson, i ett pressmeddelande.
 
Björn Hallin är rådgivare och har arbetat på KPMG sedan 1994. Han har specialiserat sig på M&A-transaktioner samt är KPMG:s branschansvarige för bil- och tillverkningsindustrin.

– Jag ser mycket fram emot att ta mig an denna roll. Våra kunder och vår bransch står under ett starkt förändringstryck med många utmaningar men också många möjligheter och det blir en viktig uppgift att leda styrelsens arbete framåt i detta, säger Björn Hallin i pressmeddelandet.  

Den förra styrelseordföranden Anders Malmeby avtackades under delägarmötet. Anders Malmeby har varit styrelseordförande sedan 2013 och kommer nu att återgå till en tjänst som verksam revisor. Han kommer att kombinera kundarbetet med att fortsatt inneha rollen som Risk Management Partner för KPMG Sverige.

 

Platsannonser