Annons

Annons

KPMG

KPMG har utnämnts som global ledare inom cyber security-rådgivning av analysföretaget ALM Intelligence. I rapporten får KPMG betygen ”stark” eller ”väldigt stark” i samtliga av de nio bedömda kategorierna.

Skatt och hållbarhet fortsätter att vara en prioriterad fråga hos Large Cap-bolag och utvecklingen har gått starkt uppåt.

KPMG går in som partner i programmet Female Digital Engineer, ett program för kvinnliga civilingenjörsstudenter som är intresserade av att driva och forma digitaliseringen.

Sverige blir det 17:e landet som får ett KPMG Insights Center. "Satsningen gör oss mer relevanta och utmanar vårt eget sätt att tänka och hur vi levererar uppdrag till våra kunder”, säger Ulf Borgcrantz, Chief Digital Officer (CDO) på KPMG. 

Rådgivnings- och revisionsfirman KPMG har fått i uppdrag att utreda Financial Times anklagelser om oegentligheter hos den tyska fintechjätten Wirecard.

KPMG följer trenden bland revisionsbyråerna och erbjuder nu affärsjuridiska tjänster. Chef över verksamheten blir affärsjuristen Mattias Bergman som närmast kommer från Deloitte.

Sidor