Annons

Annons

Marknadschef lämnar Ericsson

Ericsson meddelar förändring i koncernledningen då Helena Norrman, som bland annat haft rollen som Senior Vice President och marknads- och kommunikationsdirektör, har beslutat att lämna Ericsson.

Ericsson meddelar fi dag en örändring i koncernledningen. Helena Norrman har beslutat att lämna Ericsson för att söka nya möjligheter utanför bolaget, framgår det av ett pressmeddelande.

Helena Norrman, som har arbetat på Ericsson sedan 1998, lämnar därmed positionen som Senior Vice President, marknads- och kommunikationsdirektör och chef för koncernfunktion Marketing & Corporate Relations, senast den 30 juni 2019.

Helena Norrman har varit medlem av Ericssons koncernledning sedan 2010.

Annons

Annons

– Helena har varit viktig i arbetet med att omformulera och modernisera Ericssons globala marknadsförings- och kommunikationsstrategi och organisation. Med en djup förståelse för bolagets prioriteringar har hon hjälpt Ericsson att navigera genom perioder av stora förändringar och tuffa utmaningar. Helena har varit en uppskattad medlem av koncernledningen och jag önskar henne all lycka i hennes framtida engagemang, säger Börje Ekholm, koncernchef och vd.

En rekryteringsprocess för Helena Norrmans ersättare har inletts, framgår det av pressmeddelandet.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons