Cybersäkerhet

KPMG global ledare inom cybersäkerhet

KPMG har utnämnts som global ledare inom cyber security-rådgivning av analysföretaget ALM Intelligence. I rapporten får KPMG betygen ”stark” eller ”väldigt stark” i samtliga av de nio bedömda kategorierna.

Publicerad 2019-12-13

Det är andra gången i år som KPMG uppmärksammas som ledande inom området cybersäkerhet. Även Forrester Research har tidigare utsett KPMG till en ledare bland globala konsultföretag inom området.

I rapporten från ALM får KPMG högsta betyg för bland annat behovsbedömning, intern klientinblick och ledningssystem.

En del av motiveringen lyder: ”KPMG:s leverans av tjänster har utvecklats till en Powered solution-modell, en innovativ metod som tillgodoser kundens specifika behov, och därmed skapar värdebaserade resultat snabbt och effektivt”.

Per-Olov
Humla

– Dessa utnämningar är ett kvitto på att resan vi startat i Sverige verkligen är rätt och leder mot våra strategiska mål – att etablera ett starkt erbjudande som en helhetsleverantör av kvalitativa cyber security-tjänster, säger Per-Olov Humla, chef för KPMG Cyber Security i Sverige i en skriftlig kommentar.

I år förvärvade KPMG i Sverige också Everdon Security. Ambitionen är inte mindre än att skapa Sveriges starkaste erbjudande inom cybersäkerhet.

– Vi fäster stor vikt vid att förstå kundens utmaningar och sätta dessa i relation till deras affärsmål, regelverk och långsiktiga visioner, säger Per-Olov Humla.

Platsannonser