Försäkring

KPA och Folksam bäst i branschen på hållbarhet

Folksam rankas som Sveriges mest hållbara varumärke i kategorin försäkring och KPA i kategorin pension. Det står klart när Nordens största oberoende varumärkesstudie med fokus på hållbarhet, Sustainable Brand Index 2020, presenteras.

Publicerad 2020-03-31

Folksam rankas som Sveriges mest hållbara varumärke i kategorin försäkring. Det står klart när Nordens största oberoende varumärkesstudie med fokus på hållbarhet, Sustainable Brand Index 2020, presenteras. Det framgår av ett pressmeddelande.

– Vi har länge arbetat för att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld och utmärkelsen är ett kvitto på att våra kunder tycker att vi lyckas, men vårt arbete fortsätter, säger Elisabeth Sasse, chef för Affärsområde Sak i en skriftlig kommentar.

För nionde året i rad rankas KPA Pension som Sveriges mest hållbara varumärke i kategorin pension. 

– Vi är tjänstepensionsbolaget med tanke och omtanke. För KPA Pension är hållbarhet en del av vårt DNA. Vi vet att för våra kunder är hållbarhet en av de frågor de värdesätter allra mest hos sitt pensionsbolag. Därför är det här ett extra roligt och värdefullt kvitto att få, säger Britta Burreau, vd KPA Pension.

Platsannonser