Annons

Annons

Erik-Gutwasser-MC-ansikte.jpg

Erik Gutwasser är idag chef för Mastercard Sverige och Finland. Han lämnar nu den rollen och blir istället regionchef för Norden och Baltikum.

Mastercard rekryterar ny regionchef för Norden och Baltikum

Mastercard rekryterar Erik Gutwasser som ny regionchef för Norden och Baltikum. Erik Gutwasser är idag chef för Mastercard Sverige och Finland.

I sin nya roll kommer Erik främst att arbeta med Mastercards lokala närvaro och med strategiarbete.  

– Jag gläds verkligen över att det är Erik som nu kommer att leda vår verksamhet i Norden och Baltikum. Han har kunskap om betalningsindustrin och om våra kunder på dessa marknader. Under hans ledarskap kommer Mastercard fortsätta driva innovation i några av de marknaderna som ligger längst fram i världen gällande digitala betalningar, säger Mark Barnett, chef för Mastercard Storbritannien, Irland, Norden och Baltikum, i ett pressmeddelande.

Erik Gutwasser kommer senast från rollen som chef för Mastercard Sverige och Finland. Tidigare arbetade Erik på Booz & Co som managementkonsult. Han har en magisterexamen i industriell ekonomi från Linköpings Universitet kombinerat med studier på University of Technology Sydney.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons