Annons: Innehåll från QRED AB

Här är nya sättet att betala dina fakturor och räkningar

Med Qreds nya smarta betallösning blir det enklare och säkrare att använda företagskortet – betala direkt i app, få cashback på köp och slipp ränta om du betalar i tid.

I höstas blev det succé för Qreds kreditkort för företag. Kortet har ingen månads- eller årsavgift och det kostar ingenting att få och äga kortet så länge du betalar saldot i tid varje månad.

Efterlängtad funktion

Qred VISA är ett kostnadsfritt kort där du kan samla och hantera allt som rör ditt företagskort i en app. Nu kan du dessutom betala dina fakturor och räkningar med kreditkortet direkt i appen.

Med appen kan du:

  • Betala fakturor från leverantörer
  • Betala räkningar (el, värme, vatten, hyra)
  • Betala till bankgiron i hela Sverige

Med Qred VISA och appen kan du ännu inte betala Skatteverket, Kronofogdemyndigheten eller fakturor som gäller kreditkort, lån eller factoring genom Qred. Detta för att du som företagare inte ska ta onödiga risker som kan bli svåra att ta sig ur.

Så fungerar Qred Visa 

Genom att använda kreditkortets räntefria period, upp till 45 dagar, kan du betala fakturor senare som du kanske behöver flytta på beroende på kassaflödet i ditt företag. Det kostar ingenting att göra en betalning med ditt Qred VISA fram till augusti 2022. Du får ett kostnadsfritt kreditkort där du inte blir debiterad något extra när du betalar leverantörer och fakturor

Fler fördelar med Qred VISA: 

  • Ingen månads- eller årsavgift
  • Få fler kort per företag och sätt individuella kreditgränser
  • Ingen ränta om du betalar ditt saldo i tid varje månad

Läs mer om att betala räkningar och fakturor med kreditkort

 

Annons