FinansNyhet

Han ska leda AI och den digitala transformationen på KPMG 

Arash Afsarian, KPMG.Arash Afsarian, KPMG.
Publicerad

Som en del i KPMGS satsning inom AI och digital transformation förstärker nu KPMG med en Head of Advanced Analytics och Intelligent Automation.

Realtid.se

Arash Afsarian, kommer närmast från KPMG Danmark där han lett en framgångsrik avdelning inom NewT ech.

– Tillsammans med mitt team i Danmark kunde vi växa affären fyra gånger på tre år. Jag ser fram emot att göra en liknande resa med KPMG Sverige, säger Arash Afsarian.

Arash har en blandad bakgrund med erfarenhet från företag världen över. Han har arbetat som strategikonsult för Kearney och varit affärsområdeschef för Microsoft Mobile Devices i Indien, Mellanöstern och Afrika.

Annons

– Digitaliseringstakten har verkligen ökat den senaste tiden i takt med att många företag vill bli mer datadrivna och är nyfikna på att testa na teknik för att bli mer effektiva. Jag ser fram emot att få utveckla våra nya tjänster, bygga upp teamet och leverera state-of-the-artlösningar till våra kunder, säger Arash.

– KPMG satsar stort på Advanced Analytics och Intelligent automation och ser ett ökat intresse för detta hos många företag. KPMG ska vara det självklara valet på marknaden och med Arash stärker vi vår satsning inom AI ytterligare. Vi kommer att kunna erbjuda våra kunder det absolut senaste inom området, säger Cecilia Täkte, Head of Management Consulting, KPMG. 

 

Annons
Annons