Revision

Grant Thornton utökar samarbetet med SUP46

Nu öppnar revisions- och konsultföretaget Grant Thornton upp sitt kontor för Stockholms hetaste start-ups.

Uppdaterad 2017-05-22
Publicerad 2017-05-22

I ett utökat samarbete med SUP46 får organisationens medlemmar tillgång till Grant Thorntons centrala lokaler på Sveavägen 20, precis vid Hötorgets T-bana.

Grant Thornton är partner till SUP46 sedan 2015. Samarbetet är ett sätt att tillsammans utveckla och främja entreprenörskap i Sverige och Stockholm.

– Genom att erbjuda SUP46:s medlemmar att ha möten och jobba från vårt kontor, stärker vi vårt samarbete ytterligare. Det blir en win-win då de är i behov av lokaler och vi gärna vill ha fler entreprenörer i våra lokaler, i tillägg till de möten och seminarier vi kontinuerligt har. För oss blir det också ytterligare ett sätt att verka för vår vision, att bidra till ett välmående näringsliv, säger Monika Wannholm, kontorschef Grant Thornton i Stockholm i ett pressmeddelande.
 
Jessica Stark, vd SUP46 välkomnar samarbetet:

– Med vår vibrerande startup-community och alla spännande möten som dagligen sker på SUP46 är vi mycket glada att nu även kunna erbjuda våra över 60 medlemsbolag mötesrum hos Grant Thornton. Deras kontor ligger ju precis runt hörnet från oss, och jag ser detta som en möjlighet till ytterligare interaktion mellan oss, säger Jessica Stark i pressmeddelandet.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in