Annons Annons

Följ med in i Embassy House

Uppdaterad 2021-05-26
Publicerad 2021-05-22

Embassy är mer än bara ett coworking space eller kontor – vi är ditt andra hem. En plats att nätverka och utveckla ditt företag. På Embassy är människor och business vår högsta prioritet. Att kunna följa entreprenöriell utveckling och se magin när likasinnade möts är det som driver oss att skapa de bästa förutsättningarna.

Vi kommer själva från en bakgrund inom startups, affärsutveckling och finansiering, och hos oss väntar en unik historia och erfarenhet varthän du vänder dig. Vi tror att alla är visionärer på sitt sätt och att det som sker i lokalerna kan förändra eller hjälpa oss alla framåt. Vårt mål är att stödja våra hyresgäster på det sätt vi kan, det kan vara nätverk, introduktioner, partners eller ett bollplank när man så önskar.

Välkommen till våra centrala kontor på Södermalm och Östermalm, vi älskar att få en tom lokal och skapa en plats för community, innovation, kreativitet fylld med människor. Hos oss skall du känna dig hemma, och du skall veta att det är vi tillsammans som skapar och utvecklar platsen.

Oavsett om du behöver en plats för din dagliga verksamhet eller ligger i startgroparna för en tillväxtraket så har vi platsen som kan möta dina behov. Vi erbjuder dig prisvärda, full servade coworking locations med allt från generösa lounger, konferensrum, in house galleri över till eventutrymmen och skräddarsydda ytor.

Vår anläggning på Linnégatan är 3 000 kvm stor och den stora gemensamma ytan består av ett antal sittplatser, en liten scen och ett pingisbord. Den fungerar även som ett konstgalleri. Bakom den satsningen står galleristen Deborah Duerr som har pyntat väggarna med ett stort antal verk.

I Embassy House kan du välja att antingen sitta i öppet landskap eller i kontor.

Medborgarplatsen är hjärtat av Södermalm och erbjuder inte bara ett centralt läge utan också flera intressanta barer, affärer och caféer i stan. Byggnaden kallas för Söderhallarna och är designad av arkitekten Bo Kessel år 1992. Beskrivningen då som nu är lika aktuell - Smak, Talang och Tech i ett hus.

Sammanfattningsvis är Embassy House den rätta platsen för dig. Oavsett om du behöver en plats att arbeta ifrån och växa din verksamhet eller kanske redan har en lokal och söker efter hjälp att sköta det - Kan vi på Embassy House erbjuda en lösning.

 


EMBASSY HOUSE

Platsannonser

Logga in