Annons

Annons

Cushman & Wakefield får ny kapitalförvaltningschef

I samband med en omstrukturering på Cushman & Wakefield Sverige utser bolaget två nya chefer inom kapitalförvaltningen, Daniel Anderbring och Sara Vesterlund.

Fastighetsrådgivaren Cushman & Wakefield Sverige gör en intern omstrukturering och utser i samband med det, Daniel Anderbring till chef över kapitalförvaltningen.  Daniel har närmast haft en roll som chefsanalytiker inom Cushman & Wakefield och därmed redan haft en betydande position inom det svenska Capital Markets-teamet.

Daniel har mer än 15 års erfarenhet från kapitalmarknaden och fastighetsbranschen och blir i sin nya roll också medlem av Cushman & Wakefields svenska ledningsgrupp.

– Jag ser fram emot att leda ett erfaret och hungrigt svenskt team med gedigen kompetens inom alla delar av rådgivningsaffären, säger Daniel Anderbring, ny kapitalförvaltningschef på Cushman & Wakefield, i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

I samband med omstruktureringen utses Sara Vesterlund till vise kapitalförvaltningschef för Cushman & Wakefield i Sverige. Sara har lång erfarenhet av transaktioner på den nordiska fastighetsmarknaden.

– Daniel och Sara är båda respekterade transaktionsrådgivare i marknaden och redan en stor tillgång för våra kunder och vårt bolag. Båda har dessutom stor erfarenhet av cross border-transaktioner och omfattande kontaktnät som i kombination med bolagets nordiska och internationella nätverk skapar de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder, säger Jan-Willem Bastijn, Head of Capital Markets EMEA.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons