Revision

Concents revisor KPMG lämnar

KPMG hoppar av sitt revisionsuppdrag hos fastighetsbolaget. Förklaringen är att det "saknas förutsättningar för fortsatt samarbete".

Uppdaterad 2016-11-25
Publicerad 2016-11-25

NGM-noterade Concent närmar sig en lösning efter att under hösten ha arbetat intensivt med den framtida strukturen av företaget. Förhoppningsvis skall strukturförändringen avslutas under innevarande kvartal. Samtidigt väljer revisorn KPMG att hoppa av i förtid, enligt ett pressmeddelande.

Revisionsjätten KPMG, som varit ansvarig revisor, har uppgett att det "saknas förutsättningar för fortsatt samarbete". Bolaget har bett KPMG förklara vad som avses med detta utan att erhålla någon ytterligare information.

"Styrelsen i Concent är mycket förvånade över KPMGs avgång och anser att KPMGs agerande skarpt kan ifrågasättas. Styrelsen kommer således att överväga vilka åtgärder man tar med anledning av detta", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

I och med avhoppet kommer företaget också inom kort att kalla till en extra stämma för att välja en ny styrelse samt revisor.

Platsannonser

Logga in