Annons

Annons

Com Hems vd tar vd-rollen på det nya bolaget

Vd på det nya bolaget, Tele2, som skapas genom att Tele2 går ihop med Com Hem, blir Com Hems vd Anders Nilsson. Allison Kirkby kommer att fortsätta som Tele2s vd fram till fusionens genomförande.

Allison Kirkby kommer att fortsätta som Tele2s vd fram till fusionens genomförande och kommer att säkerställa en smidig övergång, skriver bolagen i ett pressmeddelande. Utöver hennes normala åtaganden som vd kommer hon att övervaka den initiala integrationsplaneringen och den regulatoriska processen.

Om fusionen inte genomförs kommer Allison Kirkby att fortsätta vara vd för Tele2.

–  Jag är övertygad om att jag vid fusionens genomförande kommer att lämna över ett bolag i väldigt god form och med Anders Nilsson och Tele2s nuvarande koncernledning är bolaget i goda händer att bli ännu mer framgångsrikt i framtiden, säger Allison Kirkby i pressmeddelandet.

Anders Nilsson kommer tillsammans med Tele2s koncernledning att ansvara för att genomföra integrationen av bolagen och leverera de strategiska målen, heter det i pressmeddelandet.
Vid genomförandet av fusionen förväntas Andrew Barron, nuvarande styrelseordförande för Com Hem, tillsammans med ytterligare minst en styrelseledamot från Com Hem, att ingå i styrelsen för Tele2, som kommer att ledas av Tele2s föreslagna styrelseordförande Georgi Ganev.

Annons

Annons

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons