Fintech

Altpocket satsar vidare med förstärkt team

Den snabbväxande sociala kryptoplattformen Altpocket vidare och breddar nu teamet med nya rådgivare och investerare. 

Uppdaterad 2020-07-29
Publicerad 2020-07-29

– DeFi (decentralized finance) är den stora trenden inom krypto senaste tiden och är en betydande faktor i det ökande intresset för kryptovalutor vi ser i år. Även halveringen av utgivningstakten i Bitcoin som hände i maj i kombination med den extremt expansiva penningpolitiken västvärldens centralbanker för bidrar till intresset, säger Hans Strömblad van Eijk, medgrundare och vd för Altpocket.

Altpocket är en social plattform där man kan följa andra användare och se deras innehav, samt erbjuder användarna en samlad överblick av sina innehav i kryptovalutor på olika marknadsplatser.

– Vi har redan idag en bra bit över 100 000 användare och ser en fortsatt stark efterfrågan och stor potential. Vår ambition är global och för att ta nästa steg i utvecklingen har vi förstärkt teamet med personer som på olika sätt kan stötta oss i resan framåt.  

Utöver Christian Ander, grundare av Sveriges första växlingstjänst för kryptovalutor, har Altpocket också knutit till sig ett antal rådgivare och investerare med olika erfarenheter och kompetenser som ska stötta företaget i dess fortsatta utveckling. Bland dessa personer återfinns kryptoprofilen Eric Wall. 

– Det är fantastiskt kul att ha Eric Wall med i teamet. Eric är en ledande gestalt inom kryptovärlden och få har ett så pass brett nätverk och stort kunnande på området som han, säger Hans Strömblad van Eijk.

Bolaget är uppe i en kapitalanskaffningsrunda. Ett antal dialoger pågår med både svenska och internationella aktörer.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in