Aventura ingår partnerskap med asiatiska Acclime inom administrativa bolagstjänster

E-handelsacceleratorn Aventura ingår ett strategiskt partnerskap med Acclime, en asiatisk leverantör av administrativa bolagstjänster, för att tillsammans marknadsföra en helhetslösning till e-handelskunder. Det framgår av ett pressmeddelande.

Som en del av bildandet av partnerskapet kommer Acclime att avyttra sina kundkontrakt inom redovisningstjänster och erhålla lånefinansiering på 2,4 miljoner kronor. Affären väntas generera upp till 9,3 miljoner kronor i likviditet åt Acclime, varav 6,3 miljoner kommer att betalas ut i april. Resten kommer betalas ut genom trancher innan året är över.

Acclime ingår partnerskapet för att dess befintliga och blivande kunder i allt högre grad efterfrågar assistans kring företagsadministration, rapportering och regelefterlevnad.

”Våra kunders behov för stöd med rapportering och regelefterlevnad ökar i rask takt med att deras Kina-satsningar växer. Genom detta partnerskap med Acclime, ett ledande bolag inom området, säkerställer vi våra åtaganden gentemot våra kunder och frigör kapital och resurser, som vi kommer att återinvestera i den snabbast växande delen av vår affär: e-handelsverksamhet och relaterade tjänster”, kommenterar Gustav Åström, vd för Aventura Group.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire
newsroom@finwire.se

Annons