Annons

Annons

Hallvarsson & Halvarsson

Många bolag prioriterar ned sitt kommunikationsarbete samtidigt som data visar att den strategiska kommunikationen påtagligt påverkar företagets börsvärde, skriver idag H&H Groups Anna Grönlund Krantz och Martin Petersson på Realtids debattsida.

Flera börsexperter är kritiska till de sänkta kraven för bolag på First North. Helena Nordman-Knutson på Hallvarsson & Halvarsson anser att det finns värre problem med First North, som Nasdaq först borde ta itu med.

PR-rådgivning i samband med företagsförvärv domineras av utländska firmor. I toppen på den nordiska marknaden finns Kekst CNC. Men 2018 kvalade två svenska byråer in på topp tio-listan.

I dag tar hon över rodret på PR- och kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson. Näringslivet är en bättre plattform än politiken, för den som vaknar varje morgon och vill förändra världen, säger Anna Grönlund Krantz till Realtid.

Kommunikationsbyrån Hallvarsson & Halvarsson anställer Anna Grönlund Krantz som ny vd för byrån. H&H Group utser även en av huvudägarna, Johan Ramsten, till vice vd i koncernen med fokus på affärsutveckling.

Danjell Elgebrandt ansluter som seniorkonsult på Hallvarsson&Halvarsson. "Projekten ligger oftare på en högre nivå än tidigare och det är förstås något som ställer ökade krav men uppsidan blir att allt fler kunder blir intresserade av att delta i samhällsdebatten, vilket gynnar vår bransch" säger han till Realtid. 

Fusionen med Consilio International innebär att  H&H Group blir en riktig storspelare inom public affairs-området. Planerna är att växa ytterligare. "Vår filosofi är att bygga en gemensam plattform som ger kraft och inspiration till att vinna tillsammans" säger Martin Petersson, som är vd och koncernchef för H&H Group, till Realtid.

Sidor