Annons

Annons

EQT

EQT:s åttonde fond, EQT VIII Fund, meddelar idag att den har ingått ett avtal om att förvärva Recover Nordic från fonder rådgivna av Agilitas Private Equity.

Bimobjects vd Carl Silbersky har köpt en miljon aktier av Procedurak Labs, som är helägt av bolagets grundare Stefan Larsson. Aktien stiger på nyheten.

Det norska riskkapitalbolaget FSN Capitals räd i IT-konsultbranschen är bara ett av en lång rad exempel bara i år där ett riskkapitalbolag är inblandat. Mattias Loxi, markandsbedömare på Cinode, ser flera orsaker.

I början av juni flyttade EQT till Regeringsgatan i centrala Stockholm. Realtid har bilderna innifrån det nya kontoret.

Enligt uppgifter till Bloomberg är riskkapitalbolaget EQT nära att stänga en ny EQT Ventures-fond med upp till 650 miljoner euro, motsvarande nära 7 miljarder kronor.

EQT säljer cirka 10 procent av Anticimex till Singapores investeringsfond GIC. I och med affären värderas bolaget till 38,5 miljarder kronor.

Fordringsägare kräver 2,4 miljarder danska kronor, motsvarande 3,4 miljarder kronor, från TopToys konkursbo, men kan inte förvänta sig någon utdelning, enligt konkursförvaltarna.

Sidor