Finans Nyhet

Serneke förlänger som huvudpartner till IFK Göteborg

Taggar i artikeln

Serneke
Håkan Mild, klubbdirektör för IFK Göteborg, och Ola Serneke, vd för Serneke Invest.
Publicerad
Uppdaterad

Serneke fortsätter sitt samarbete med IFK Göteborg och kommer även i fortsättningen vara huvudpartner till Göteborgsklubben. ”Vi lockas av att fortsätta driva utveckling tillsammans, säger Ola Serneke”, vd på Serneke Invest.

Realtid.se

Sedan 2019 har Serneke varit huvudsponsor och haft platsen på bröstet, alldeles intill klubbmärket och hjärtat.

Samarbetet har föregått på flera plan. Serneke byggde nya Kamratgården, som stod klar 2012, och ligger också bakom Prioritet Serneke Arena, som bland annat är hem för IFK:s akademi. Serneke var även med som partner och möjliggörare för de Cruyff Courts runtom i staden som är en viktig del i IFK Göteborgs sociala hållbarhetsarbete. I framtiden kommer även Serneke vara partner gällande att utveckla arenafrågan för IFK Göteborg.

Nu är alltså ett flerårsavtal med optionsmöjligheter på plats.

Annons

– Vi har alltid sagt att vi vill växa tillsammans med IFK Göteborg. Vi har stått vid Blåvitts sida genom åren – men Sernekes val att fortsätta som huvudpartner handlar ännu mer om framtiden. I våra samtal om partnerskapet ser jag ett stort mod hos IFK Göteborg, en vilja att våga satsa och att tänka nytt. Vi i Serneke vill vara en del av det även i fortsättningen, säger Ola Serneke i en skriftlig kommentar.

Annons