Juridik Nyhet

Roschier är Årets advokatbyrå: ”Klientnöjdhet ger resultat”

Taggar i artikeln

Regi Regi Research & Strategi
Årets Advokatbyrå 2022, RegiÅrets Advokatbyrå 2022, Regi
Årets Advokatbyrå direkt från Berns Salonger på torsdagen. Foto: Maria Pellborn
Publicerad
Uppdaterad

Roschier advokatbyrå utnämns till Årets Advokatbyrå i klassen Sveriges största byråer. Cederquist, Delphi och Fylgia vinner övriga klasser.

Anders Frick

För 14:e året i rad delar analys- och konsultföretaget Regi ut utmärkelsen Årets Advokatbyrå. Återigen vinner Roschier i klassen Sveriges största byråer. Samtidigt rankas Cederquist tillsammans med Delphi högst i kategorin advokatbyråer med en omsättning på över 200 miljoner kronor.

Stockholmsbaserade Fylgia tar hem utmärkelsen bland de mellanstora advokatbyråerna (90-199 MKR). Crusner har nöjdast klienter av samtliga 21 rankade advokatbyråer och vinner sin klass 25-89 MKR.

– Långsiktigt och metodiskt arbete med klientnöjdhet ger resultat. Det är verkligen bevisat av de advokatbyråer som nu vinner upprepade gånger. Återkommande på podiet och mästare i långsiktig kundvård är Fylgia och Delphi som topprankats flertalet år, säger Ylva Gnosse. expertkonsult på Regi Research & Strategi, i ett pressmeddelande till Realtid.

Annons

Regi har haft ”Nöjd klient-index” som utgångspunkt, och det består av 13 kriterier som bland annat affärsnytta, prisvärdhet, nivå av digitalisering och projektledning. Utmärkelsen går till byrån med högst medelvärde.

Regi står även bakom utmärkelsen Sveriges bästa IR-chef, något som Fredrik Erlandsson på Thule Group blev under 2021.

Sveriges Största Advokatbyråer
1. Roschier
2. Mannheimer Swartling 
3. Setterwalls

Annons

Advokatbyråer 200+ MKR
Cederquist och Delphi
MAQS
Cirio
Roschier
Mannheimer Swartling

Advokatbyråer 90 -199 MKR
Fylgia
TM & Partners
Morris Law
Foyen

Advokatbyråer 25-89 MKR
1. Crusner
2. MarLaw

Annons

Annons