Revision

PWC:s forensiska utredningar prisas

Utmärkelsen "Investigations consultancy of the year" har tilldelats PWC:s globala forensiska team. Bakom utmärkelsen ligger analysfirman Global Investigations Review.

Uppdaterad 2019-11-27
Publicerad 2019-11-27

 Det är analysfirman Global Investigations Review som i sin rapport GIR 100 2019, tittat på de främsta konsultbolagen och ledande aktörer inom utredningsarbete på en generell nivå, samt specialister som fokuserar på frågor som korruption, bestickning, bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet.

PWC:s Forensic Services är verksam i alla världsdelar med drygt 3 200 medarbetare och hjälper organisationer och företag med oberoende utredningar av misstänkta oegentligheter.

– Vi är naturligtvis både stolta och glada över att ha fått denna utmärkelse. Det är ett kvitto på att våra kunder verkligen får det mervärde som våra tjänster erbjuder inom antikorruption, regelefterlevnad och dataanalys, eDiscovery, forensiska och finansiella utredningar, säger Cecilia Cederberg, director Forensic Services, PWC Sverige i ett pressmeddelande.

Platsannonser

Lås upp allt innehåll
Med Premium får du Sveriges bästa oberoende bevakning av finansbranschen

Logga in