Pressmeddelande

BostadsPortalen – en ny spännande aktör på marknaden

Publicerad
Uppdaterad

År 2010 grundades BostadsPortal och har vuxit till en digital marknadsplats för uthyrare och bostadssökande att mötas på bättre villkor.

BostadsPortalen erbjuder ett enkelt och smidigt sätt för uthyrare och bostadssökande att komma i kontakt med varandra, utan onödiga mellanhänder. På BostadsPortalen är det inte endast tekniken, utan även det mänskliga mötet som är viktigt. Genom vår kundtjänst och support på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö hjälper vi bostadssökande och uthyrare med allt från att hitta rätt bostad till att teckna avtalet. 

BostadsPortalen är en digital marknadsplats för uthyrare och bostadssökande att mötas på bättre villkor.

BostadsPortal är en del av Bostad i Sverige AB, ett bolag som ägs av fastighetsbolagen Bonnier Fastigheter och Hemfosa. Företaget har över 50 anställda som arbetar främst med att hyra ut lägenheter, rum, radhus, stugor och villor i Sverige.

Det ska vara enkelt och smidigt att hyra ut sin bostad och det finns ett dynamiskt, användarvänligt verktyg som gör det enkelt att fylla i sin information samt skicka och administrera dina hyreskontrakt. 100 % säkert, digitalt och gratis.

Det ska vara enkelt att hyra ut sin bostad

När man ska hyra ut sin bostad vill man att det ska vara smidigt och man vill nå endast seriösa bostadssökande. Detta är möjligt med våra smarta verktyg där du kan söka bland våra seriösa bostadssökande och hitta din nästa hyresgäst – superenkelt.

Här finner man även hyresavtal för alla typer av hyresobjekt. De digitala hyreskontrakten kan användas för alla typer av hyresförhållanden, däribland andrahandsuthyrning av hyresrätt, förstahandsuthyrning, uthyrning av rum/inneboende, andrahandsuthyrning av bostadsrätt och andrahandsuthyrning av hus/villa. 

Målet är att bostads administrationen ska vara enkel och lättöverskådlig, där kan man både fylla i, skriva under och samla sina hyreskontrakt säkert online. Det digitala hyreskontraktet är intuitivt och användarvänligt utformat och guidar användaren steg-för-steg i hur man ska fylla i viktig information om hyresförhållandet. 

När hyreskontrakten är ifyllda kan man med ett enkelt klick skicka dem till hyresgäster, som kan skriva under med BankID eller Digital Signatur. Därefter ser vi till att de förvaras GDPR-säkert, där berörda parter alltid kan tillgå dokumenten. Man behöver inte ladda ner och skriva ut en PDF-mall, eftersom det kan fyllas i hyreskontrakten direkt i vårt intelligenta hyreskontrakts verktyg online. 

Om behovet av att ladda ner ett hyreskontrakt som PDF skulle uppstå går det också bra. Nu slipper man blanketter och pappersarbete tack vare BostadsPortals digitala hyresavtal som dessutom är helt gratis.

För mer information kan man nå Bostadsportal genom att skicka ett mail till info@bostadsportal.se eller skriva ett meddelande via Messenger. 

Meddelanden på e-post och messenger besvaras varje vardag mellan kl 9-15.

Annons