Nytt jobb

Ny vd på Hoist Finance 

Klaus-Anders Nysteen blir ny vd på Hoist Finance. Han ersätter Jörgen Olsson. 

Uppdaterad 2017-10-30
Publicerad 2017-10-30

Hoist Finance styrelse har rekryterat Klaus-Anders Nysteen som ny vd. 

Klaus-Anders Nysteen har lång och bred erfarenhet från finansbranschen i bolag som Storebrand Bank, där han var vd i fyra år, och senast som vd för Lindorff-koncernen. Klaus-Anders är en bevisat god ledare med stor erfarenhet av att bygga starka företagskulturer från ett antal bolag i olika branscher. 

–  Vi är stolta och glada över att ha rekryterat Klaus-Anders Nysteen som ny vd för Hoist Finance. Klaus-Anders är inte bara en dokumenterat stark och inspirerande ledare utan har också stor kunskap och erfarenhet från vår bransch. Dessa egenskaper gör Klaus-Anders till en utmärkt ledare för Hoist Finance och våra tillväxtambitioner, säger Ingrid Bonde, Styrelseordförande i Hoist Finance i ett pressmeddelande.

–  Jag har följt Hoist Finance från ett konkurrentperspektiv i ett flertal år och har alltid haft stor respekt för hur Hoist Finance konsekvent har levererat på sin strategi och samtidigt byggt en stark företagskultur. Jag ser verkligen fram emot att börja på Hoist Finance och tillsammans med mina nya kollegor fortsätta på den inslagna resan, säger Klaus-Anders Nysteen i pressmeddelandet.

Jörgen Olsson kvarstår som vd fram till att Klaus-Anders Nysteen tillträder den 15 mars 2018. Styrelsen avser att utse honom som vice styrelseordförande i samband med att han lämnar posten som vd.

Platsannonser