Annons

Annons

Ny vd i Real Holding

Anna Weiner Jiffer tillträder i dag som tillförordnad vd i Real Holding i Sverige AB. Hon kommer närmast från Serendipity AB där hon var managing director.

Real Holding i Sverige AB får i dag ny vd efter att Daniel Andersson lämnar bolaget av personliga skäl. Anna Weiner Jiffer tar över som tillförordnad vd.

 "Anna har en gedigen fastighetskompetens och en väldokumenterad affärsutvecklings-bakgrund, både i och utanför fastighetsbranschen", framgår det av pressmeddelandet.

Hon har bland annat haft det globala affärsansvaret inom två olika affärsområden inom IKEA under fem år och varit styrelseledamot i Kungsleden under drygt fyra år. Dessutom har hon "genomfört flera framgångsrika "turn-arounds" i mindre bolag", skriver Real Holding i Sverige AB i pressmeddelandet.

Annons

Annons

Enligt Linkedin har hon varit managing director i Serendipity under drygt tre år medan hon suttit som styrelseledamot i Cellip AB, TidyApp och Railcare Group. Hon är även styrelseorddörande i HållbarTillväxt AB. Anna Weiner Jiffer var även vd för Ellen AB som bildades år 2000. I boken Gör det du vill! från förlaget Centrum för FörändringsLedning är hon en av elva kvinnor som beskriver olika resor från idé till att driva eget.

- Med den nya strategi som vi i tät dialog med bolagets nya huvudägare nu utformar är jag övertygad om att Anna är precis rätt person att leda verksamheten framåt. Anna förenar ett starkt entreprenörskap och driv med en gedigen fasighetskompetens, ledarskapserfarenhet och förståelse för hur man skapar både tillväxt och lönsamhet. I sina tidigare uppdrag har Anna påvisat en stark förmåga att på ett framgångsrikt sätt driva strategisk förändring och skapa långsitkitig tillväxt,  säger Real Holdings styrelseordförande, Bengt Engström i en kommentar.

- Jag vill även tacka vår avgående vd, Daniel Andersson, som har valt att lämna sin post som VD på Real av personliga skäl och som tagit Real till det bolag det är idag, kommenterar Real Holdings styrelseordförande, Bengt Engström.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons