Annons

Annons

Ny fondchef på Almi Invest

Marcus Boijemyr, med bakgrund från Gelato och Capgemini Consulting, är ny fondchef för Almi Invests Stockholmsfond.

Marcus Boijemyr är ny fondchef för Almi Invests Stockholmsfond. Han kommer närmast från Gelato - en global plattform för tryckeritjänster där han haft flera ledande befattningar, bland annat som ansvarig för produktutveckling, enligt ett pressmeddelande.

Marcus Boijemyr är i grunden civilekonom med fokus på företagsfinansiering från Handelshögskolan i Stockholm. Han har haft olika ledande befattningar på Gelato sedan 2010. Innan dess arbetade han som managementkonsult på Capgemini Consulting och har också grundat ett eget startup-bolag.

- Jag brinner för entreprenörskap och för att utveckla framtida tillväxtbolag genom kapital, nätverk och erfarenhet. Almi Invest är idag Sveriges mest aktiva investerare i startups och jag ser fram emot att bli en del av det ambitiösa och professionella teamet i Stockholm, säger Marcus Boijemyr.

Annons

Annons

Almi Invests Stockholmsfond förvaltar totalt cirka 300 miljoner kronor och i portföljen finns bolag som Mips, Bambuser, Billhop, Ferroamp och Meduniverse.

- Vi väldigt glada för att Marcus valt att börja hos oss. Hans entreprenöriella bakgrund och hans driv blir ett starkt tillskott till vårt team, säger Mikael Karlsson, vd på Almi Invest.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons