Annons

Annons

Johan_5.jpg

Johan Såthe, Realtids chefredaktör, är på spaning efter skribenter.
Johan Såthe, Realtids chefredaktör, är på spaning efter skribenter.

Bli min kollega!

Vill du skriva texter som finansbranschens mest inflytelserika personer läser? Hör av dig till mig. Realtid söker just nu både reportrar och krönikörer.

Johan Såthe

Johan Såthe

chefredaktör, ansvarig utgivare

Något av det svåraste – och roligaste – med att vara chef är rekrytering. Att hitta rätt person till rätt position är helt avgörande för alla företags långsiktiga framgång. Det absolut roligaste är när det klickar och man får ge beskedet – ”vi tycker du känns helt rätt för oss och vill anställa dig!”.

Alla minns glädjen när man fått det där drömjobbet, när man äntligen får jobba med roligaste man vet. Jag minns tydligt när jag fick mitt första journalistjobb, på lokaltidningen Dagbladet i Sundsvall i början av 90-talet.

Realtid satsar på att utvecklas till Sveriges bästa branschbevakare av finansbranschen. Vi har kommit en bra bit på väg, våra nyheter och reportage plockas ofta upp av konkurrenter som Dagens Industri, Svenska Dagbladet och Omni Ekonomi. Läsarsiffrorna har stadigt blivit bättre de senaste månaderna och vi har många spännande tankar på hur vi vill utveckla vår journalistik och affär.

Annons

Annons

För att kunna göra det här det behöver vi bli fler duktiga journalister på redaktionen. Vi söker just nu en bankreporter, läs mer  i den här annonsen:

https://www.realtid.se/realtid-soker-bankreporter

Vi kommer också med stor sannolikhet att anställa fler reportrar under vintern/våren. Så hör gärna av dig till mig om du är en nyfiken och driven ekonomireporter med en mer allmän inriktning än just bankreporter. Du når mig på adressen johan.sathe@realtidmedia.se

Jag efterlyste på sociala medier för några dagar sedan personer inom finansbranschen som ville bli nya krönikörer på Realtid. Tack för alla intressanta förfrågningar, jag har inte hunnit svara på alla mail ännu – men det kommer inom kort. Och håll utkik i spalterna efter våra nya krönikörer.

Så hör av dig – och hoppas att det blir just dig jag får glädjen att ge ett fast jobb som ekonomireporter på Realtid.

 

Trevlig helg!

Läs allt om:

Annons

Annons

Tidigare krönikor

Senaste krönikorna