Jon Arnell, Max Matthiessen, Goldman Sachs
Finans

Jon Arnell Max Matthiessens första investeringschef

En del i Jon Arnells uppdrag som chief investment officer blir att vara med och lyfta den nyligen sjösatta satsningen på Private Banking i samarbete med Goldman Sachs.

Uppdaterad 2021-06-22
Publicerad 2021-06-16

Jon Arnell kommer också i sin roll som CIO att ansvara för förvaltningsutbudet, marknadskommunikation och den övergripande House View som ska prägla all förvaltning inom Max Matthiessen.  

– Jag känner mig verkligen taggad för uppdraget att bygga ett ännu starkare och mer konkurrenskraftigt alternativ till våra kunder. Speciellt utmanande är rollen som den som tillsammans med övriga i teamet ska ta fram underlag som hjälper kunderna att ta rätt och välgrundade beslut kring sitt sparande, säger Jon Arnell.

På Max Matthiessen har Jon Arnell varit i sex år. Innan han kom till Max Matthiessen jobbade han inom Electrolux och koncernens pensionsstiftelser där han var en del av förvaltningen och ingick i investeringskommittéerna. Han har även arbetat som aktieanalytiker på ABG Sundal Collier och tidigare på Carnegie.  Han är utbildad civilekonom.

Platsannonser

Logga in