Annons

Annons

Best of Brands anställer Mikael Nyhlén

Klädföretaget Best of Brands rekryterar Mikael Nyhlén, som bolagets nya E-Commerce Manager. Mikael Nyhlén har tidigare varit E-Commerce Manager på NetOnNet. 

Mikael Nyhlén har tidigare under sin karriär arbetat för företag som Ellos och NetOnNet - nu intar han sin nya roll som E-Commerce Manager på klädföretaget Best of Brands.

– Jag ser fram emot och har stora förväntningar inför uppdraget att utveckla företaget i min roll som E-Commerce Manager på Best of Brands. Min vision är att förbättra helheten av e-handeln och med de utvecklingsmöjligheter som företaget har finns det inga begränsningar för att uppnå det målet, säger Mikael Nyhlén, i ett pressmeddelande.

Under 2013 rekryterades Mikael Nyhlén från Ellos till tjänsten som Team Leader för NetOnNets e-handel, två år senare blev han utnämnd till E-Commerce Manager på företaget. Under Mikaels fem år på företaget har han arbetat med utvecklingen av NetOnNets e-handel. Hans insatser har bidragit till att företaget har fått flera utnämningar bland annat av Web Service Award, blivit utsedd till ledande SEO i branschen samt till Nordens bästa omnikanalskoncept.

– Med Mikaels bakgrund och kompetens kommer han att leda oss mot målen som vi vill uppnå med vår e-handel. Vi är väldigt glada över att ha med Mikael på denna spännande resa, säger Henrik Hultman, vd på Best of Brands.

 

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons