Annons

Annons

Anders-Fast-534.jpg

Anders Fast, Managing Partner på Baker McKenzie i Stockholm

Här är världens starkaste varumärken bland advokatbyråer

Tre advokatbyråer som finns i Sverige toppar rankingen för världens starkaste varumärke bland advokatbyråer. Baker McKenzie rankas som nummer ett följt av DLA Piper. Linklaters hamnar på plats nummer åtta. 

För åttonde året i rad rankas Baker McKenzie som nummer ett bland advokatbyråer i Acritas Global Elite Law Firm Brand Index 2017.

– Jag är väldigt stolt över att vårt varumärke återigen rankas som nummer ett och att vi också utökar vår marginal till nummer två i Indexet. Det är ett kvitto på att våra klienter uppskattar oss och ett bevis på vår styrka när det gäller gränsöverskridande affärer, där våra medarbetare på 77 kontor i 47 länder arbetar som ett företag med gemensamma värderingar, rutiner och processer, säger Anders Fast, Managing Partner på Baker McKenzie i Stockholm, i ett pressmeddelande.

Rankingen baseras på intervjuer med fler än 1.074 chefsjurister, eller motsvarande, på multinationella företag vars intäkter överstiger en miljard USD. Baker McKenzie rankas högst för varje kriterium som mäts i Acritas index, såsom kännedom, hur positivt inställd man är till varumärket och vilken advokatbyrå klienter överväger att välja när det gäller affärer och tvister som rör fler jurisdiktioner.

Annons

Annons

Rankingen

1. Baker McKenzie

2. DLA Piper

3. Clifford Chance

4. Jones Day

4. Norton Rose Fulbright

6. Hogan Lovells

7. Allen & Overy

8. Freshfields

8. Linklaters

10. Dentons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons