Så här ska Grant Thorntons nya kontor i Malmö se ut. Foto: Skanska.
Så här ska Grant Thorntons nya kontor i Malmö se ut. Foto: Skanska.
Revision

Grant Thornton växer i Skåne

Rådgivnings- och revisionsbyrån Grant Thorntons nya kontor i Malmö invigs idag. Planen är att nyanställa totalt 20 personer till slutet av 2020.

Publicerad 2019-08-28

– Näringslivet här i Skåne är spännande. Dels har vi många bolag med internationella kopplingar som har sina huvudkontor här. Dels är inriktningen på hållbarhet och socialt företagande stor, säger Boel Hansson, kontorschef Grant Thornton i Malmö, i ett pressmeddelande.

Efterfrågan på ekonomisk rådgivning bland Skånes entreprenörsbolag upplevs som stor och därför är planen att anställa flera nya medarbetare. Redan under första halvåret 2019 har tio nya kollegor tillkommit.

– Vi är under kraftig tillväxt, och har fortsatt stort behov av nya kollegor inom alla områden - revision, redovisning, skatt och rådgivning. Även trycket på våra hållbarhetstjänster ökar. Malmö är en växande region och företagen slåss om talangerna, men vi ser att vi har stor attraktionskraft just nu. Vi fokuserar mycket på att vara en hållbar arbetsplats, där medarbetare kan utvecklas långsiktigt och kombinera karriär, familj och fritid på ett sunt sätt, berättar Boel Hansson i pressmeddelandet.

Att det nya kontoret växt fram i just Citadellstaden är ingen slump. Den nya stadsdelen ligger centralt i Malmö och kontoret ska fungera som en lokal mötesplats för regionens företagare.

 

Platsannonser