Revision

Grant Thornton växer i Norrköping

För att möta rekryteringsbehovet och skapa en mötesplats för entreprenörer flyttar revisionsbolaget in i ett 1100 kvadratmeter byggnadskomplex.

Realtid.se
Publicerad 2016-11-04

Revisionsbolaget Grant Thornton växer och nu vill man öppna upp för att anställa fler. Därför flyttar företaget från S:t Persgatan till ännu större lokaler i Norrköping. De nya lokalerna är cirka 1100 kvadratmeter stora och ligger i Holmenhuset på Vattengränden 2.

Syftet är även att skapa en mötesplats för entreprenörer i Norrköping.

– Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag. Anledningen är vårt starka fokus på att stötta entreprenörer och deras företag. Nu stärker vi vår position på marknaden ytterligare genom att skapa en ny mötesplats för näringslivet i Norrköping. Vi kommer också att kunna hålla våra uppskattade seminarier i egna lokaler, säger kontorschefen Clas Niklasson i ett pressmeddelande.

Grant Thorntons kontor i Norrköping har idag drygt 40 medarbetare och är ständigt på jakt efter att bli fler för att möta efterfrågan på företagets tjänster:

– Bland annat har vi en expansiv ekonomiserviceverksamhet där vi med kundportal och app digitaliserar och effektiviserar för våra kunder. Vår kvittotjänst, där man fotograferar sina kvitton direkt i sin smartphone är bara ett exempel. Vår rådgivning till entreprenörer syftar till att hjälpa dem och deras bolag att växa och utvecklas och med det marknadsfokus vi har, så växer vi med våra kunder. Nu söker vi nya medarbetare som har några års erfarenhet inom revision, redovisning och skatt, säger Clas Niklasson i pressmeddelandet.

Flytten firas med invigning den 8 november för Norrköpings näringsliv och genom att lysa upp den anrika fasaden i Grant Thorntons lila färg.

Platsannonser