Revision

Grant Thornton expanderar i Karlstad

Revisions- och konsultföretaget Grant Thornton fortsätter satsa på byråns verksamhet i Karlstad. Den här gången sker det genom nyrekryteringar från en konkurrerande byrå.

Publicerad 2018-04-12

Det är nu klart att Grant Thornton rekryterar totalt sex medarbetare från Fridhs Revisionsbyrå, som också den är etablerad i Karlstad.

Det innebär att Grant Thornton i Karlstad närmar sig 50 medarbetare och får en förstärkt position på marknaden.

– Vi ser Karlstad som en attraktiv region med många spännande och snabbväxande entreprenörsföretag. I takt med att våra kunder växer ser vi en ökad efterfrågan på våra tjänster, främst inom outsourcing av ekonomihantering. Därmed ser vi ett behov av fler rekryteringar av duktiga rådgivare och redovisningskonsulter, säger Marianne Widström, kontorschef på Grant Thornton i Karlstad.

“Genom rekryteringen från Fridhs Revisionsbyrå förstärks verksamheten med ytterligare sex medarbetare inom ekonomi- och konsulttjänster med fokus på affärsrådgivning, redovisning, ekonomi- och löneadministration”, skriver byrån i ett pressmeddelande.

– Vi befinner oss i en expansiv fas och är glada att förstärka vårt team med duktiga medarbetare och expertkompetens. Detta gör att vi kan fokusera ytterligare på att utveckla våra tjänster och stärka det lokala näringslivet, säger Marianne Widström.

Grant Thornton har sammanlagt cirka 1 250 medarbetare på 24 kontor i Sverige.

Platsannonser