Mats Qviberg i Stockholms tingsrätt under första dagen av HQ-rättegången.

Förhöret med Qviberg uppskjutet

I dag var det dags för förhöret med Mats Qviberg men planeringen i civilmålet är försenad.

Uppdaterad 2017-01-18
Publicerad 2017-01-18

I dag skulle Mats Qviberg stå redo att svara på en hel del frågor i civilmålet som just nu pågår i Stockholms tingsrätt. Förhöret är dock uppskjutet med start fredag denna vecka.

Detta är inte första gången sakframställningarna i målet tagit längre tid än beräknat. Nu senast var det KPMG och Johan Dyrefors som drog ut på tiden och tog ytterligare en dag i anspråk. I dag är det HQ-sidan som står för ett genmäle efter att samtliga hos motparten haft sina sakframställningar.

– I olika satser har vi fått höra vad svarandesidan har haft att säga. Det har tagit 19 dagar och det är lite annorlunda att svarandesidan håller på dubbelt så länge som kärandesidan, men så är det och nu har vi en dag då vi ska försöka replikera på dessa 19 dagar, säger HQ:s ombud Marcus Axelryd under onsdagsmorgonen.

Enligt planeringen är två dagar utsatta för förhör med Mats Qviberg, därefter är det förhör med Stefan Dahlbo under två dagar och därefter Mikael König två dagar. Slutpläderingarna startar i slutet av maj med avslut kring midsommar.

 

Då personer eller företag i denna artikel har kopplingar till Qviberg-sfären väljer vi för tydlighetens och transparensens  skull att påtala att Qviberg-sfären är delägare i Realtid Media via Aktiebolaget Custos.

 
 

Platsannonser