Annons

Annons

EYkontor.gif

Foto: Vasakronan

EY till ny adress

Revisions- och rådgivningsföretaget EY flyttar till Sergelhuset på Hamngatan 24 i centrala Stockholm. Flytten för de cirka 1 500 medarbetarna går under första kvartalet 2021.

EY byter från en central adress i Stockholms innerstad till en annan. Sedan 20 år tillbaka har revisionsjätten sitt svenska huvudkontor på Jakobsbergsgatan. Nu är det klart med nya lokaler på Hamngatan, som enligt ett pressmeddelande möter EY:s höga förväntningar på ett modernt kontor. Hyresvärd är Vasakronan.

– Vi ville ha ett modernt kontor som möjliggör att vi kan ta ytterligare stora steg framåt med att modernisera och digitalisera våra arbetssätt. Jag är mycket glad att våra medarbetare i Stockholm nu kan flytta in i nya lokaler i innerstaden där vi kan fortsätta utveckla vår verksamhet, som bättre stödjer vårt erbjudande med högkvalitativa tjänster och med en tydlig hållbarhetsinriktning säger Magnus Kuchler, Sverigechef på EY.

EY kommer själva att leda och driva kontorsförändringen med en grupp specialister och rådgivare inom området som man kallar ”workspace advisory group”. De nya lokalerna innebär även lägre energiförbrukning vilket enligt EY ska leda till en drastisk minskning av klimatpåverkan från EY;s verksamhet. 

Annons

Annons

– Vår ambition är att skapa de bästa förutsättningarna för befintliga och framtida medarbetare. När vi nu hittat ett kontor i absolut bästa läge för alla våra medarbetare i Stockholm har vi säkerställt grunden för det, säger Anna Svanberg, tillträdande vd för EY i Sverige.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons