Alexey Kuznetsov, Chief Product Officer och medgrundare på Checkin.com Group
Alexey Kuznetsov, Chief Product Officer och medgrundare på Checkin.com Group. Foto: Checkin.com
Cybersäkerhet

Checkin.com ackrediterad för åldersverifiering i Tyskland

Checkin.com Groups mjukvara uppfyller Tysklands hårda tekniska och legala krav för att på ett säkert sätt verifiera ålder och utföra automatiska identitetskontroller för tjänster online.

Uppdaterad 2021-06-29
Publicerad 2021-06-29

Ackrediteringen från den tyska kommissionen för skydd av unga personer i media, KJM, som är det tyska parlamentet Bundestags auktoriserade byrå för skydd av tyska minderåriga på internet, bekräftar att Checkin.coms mjukvara för automatisk verifiering av ålder och identifiering uppfyller Tysklands tekniska och legala krav. Tyskland har en av världens tuffaste policyer gällande krav på åldersverifiering.

– Den här ackrediteringen från KJM är ett tydligt bevis på att vår mjukvara inte bara hjälper våra kunder att få fler registrerade användare, utan också hjälper dem med regelefterlevnad på multipla marknader. Att hålla regelefterlevnad på en eller två marknader är ofta hanterbart, men när det ska genomföras i större skala blir det snabbt väldigt komplext. [...] Vi är glada över att kunna hjälpa våra kunder få fler användare samtidigt som vi är en viktig del av deras regelefterlevnadsarbete, säger Alexey Kuznetsov, Chief Product Officer och medgrundare på Checkin.com Group, i en skriftlig kommentar.

Platsannonser

Logga in