Annons

Annons

Anthony Norman checkar ut

Lämnar styrelsen i Trig Social Media samt moderbolaget Trig Media Group.

Anthony Norman lämnar överraskande styrelsen i både Frankfurt-listade Trig Social Media samt moderbolaget Trig Media Group. Det framgår av en kommuniké från Trig samt registreringar hos Bolagsverket.

Anthony Norman har varit en nyckelperson i uppbyggandet och förra årets notering av Trig.

"Jag har inte den tid som krävs för att göra en bra jobb i Trigs styrelse samt att vissa av mina uppgifter nu är avslutade, så jag har bett att vi utbytt då jag vill lägga mitt fokus på andra projekt. Jag kommer inte ha någon roll alls i Trigs organisation framgent", skriver Anthony Norman i en skriftlig kommentar till Realtid.se.

Annons

Annons

Bolaget har som mest värderats till närmare 11 miljarder kronor men har de senaste veckorna fått se aktien rasa på börsen. En förklaring är att det rörelsedrivande dotterbolaget Trig Entertainment gått in i en formell rekonstruktion under sommaren.

Enligt Trig Social Media går Alberto Cuella, som uppges arbeta för Trig i Spanien, in som ny ledamot. Han går även in i TMG:s styrelse.

Ordförande Phillip Cook samt nya vd:n Peter Kristoffersson kvarstår i Trig Social Medias styrelse. Samtliga ledamöter är skrivna utomlands varför bolaget också har valt in en särskild delgivningsmottagare.

Beskedet om att Anthony Norman lämnar ansvarsposterna i Trig-koncernen kommer kort efter beslutet att investeringsnätverket Viral Angels, där Norman tidigare varit en central person, ska avveckla den svenska verksamheten.

Fotnot:

Artikeln har uppdaterats med en kommentar från Anthony Norman efter den ursprungliga publiceringen.

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons