Wigge & Partners rekryterar Daniel Elinder från Skandia

–Det känns spännande och inspirerande att kommatillbaka till byråsidan efter tretton år på Skandia, säger Daniel Elinder. Här tillsammans med Frida Sander, delägare och chef för byråns fond- och investeringsteam. Foto: Karin Röse,
Publicerad
Uppdaterad

Wigge & Partners har rekryterat senior jurist Daniel Elinder till sitt fond- och investeringsteam. Han kommer närmast från Skandia och ska arbeta med rådgivning till investerare och grundare både i Sverige och internationellt.

Annelie Sandström

Daniel Elinder har nära 20 års erfarenhet som fond- och transaktionsjurist både på byrå och i näringslivet. Nu har han precis börjat att arbeta i fond- och investeringsteamet på Wigge & Partners. Det framgår av ett pressmeddelande.

Han har en juristexamen från Lunds universitet och därefter arbetat på Linklaters, Mannheimer Swartling och senior associate på Roschier innan han kom till Skandia där han huvudsakligen arbetat med Skandias investeringar inom tillgångsslagen buyout, venture capital, infrastruktur och kreditfonder.

–Daniel Elinder är en drömrekrytering för mig och för byrån. Han kommer att förstärka med sin mångåriga och unika erfarenhet från Skandia som är en mycket välrenommerad investerare, och det känns extra roligt att återförenas med Daniel Elinder, vi jobbade nära tillsammans på Linklaters i flera år säger Frida Sander, delägare och chef för byråns fond- och investeringsteam.

Annons
Annons