Annons

Annons

sparbanken.jpg

Den lokala och fristående sparbankens styrelse och vd:n Per Richardsson har inte haft samma syn på hur banken skall utvecklas framåt.

Varbergs Sparbanks vd lämnar med omedelbar verkan

Styrelsen i Varbergs Sparbank och vd:n Per Richardsson är oense om banken skall utvecklas framöver, vilket resulterar i att Per Richardsson lämnar banken.

“Styrelsen för Varbergs Sparbank och Per Richardsson har inte samma syn på hur företaget skall utvecklas framåt. Det har fått till följd att parterna i samförstånd kommit fram till att det är då lämpligast att Per stiger av sitt uppdrag med omedelbar verkan”, skriver banken i ett pressmeddelande.

Styrelsen vill passa på att tacka Per för hans arbete i banken och önska honom lycka till i framtiden, skriver banken vidare.

Under en övergångsperiod fram tills dess att en ny vd är på plats kommer privatmarknadschefen Jennie Svahn och Andreas Björk, CFO, att träda in i rollen som tillförodnad vd för Varbergs Sparbank.

Annons

Annons

Varbergs Sparbank har sitt säte och huvudkontor i Varberg, och en affärsvolym på cirka 37 miljarder kronor. Banken har cirka 130 anställda fördelade på telefonbank samt åtta kontor i Varbergs kommun och Horred i Marks kommun.

Läs allt om:

Annons

Annons

Annons

Annons

Annons