Juridik Nyhet

Tre nya delägare inom M&A ansluter till MAQS

Taggar i artikeln

MAQS Advokatbyrå
Från vänster: Fredrik Mörner, Per Lagerkvist, Sara Malmström och Anders Lindström
Publicerad
Uppdaterad

Den affärsjuridiska byrån MAQS växer kraftigt i Stockholm.  Nu ansluter transaktionsadvokaterna Anders Lindström, Per Lagerkvist och Fredrik Mörner som delägare till MAQS från och med den 1 januari 2024.

Realtid.se

Samtliga nya delägare kommer enligt deras Linkedinprofiler, närmast från Delphi och har lång erfarenhet inom M&A och närliggande områden.

– MAQS har ett mycket starkt nationellt M&A-team och vi arbetar sömlöst över våra kontor och områden med ett geografiskt oberoende erbjudande. Med våra nya kollegor plats växlar vi upp rejält inom transaktionsområdet – vi stärker vårt erbjudande och vår branschkunskap ytterligare, breddar våra internationella kontakter och ökar teamets fysiska närvaro på Stockholmsmarknaden, säger Sara Malmström, delägare inom M&A på MAQS i Stockholm.

MAQS Advokatbyrå är en fullservicebyrå inom affärsjuridik med närmare 180 medarbetare på kontoren i Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall.

Annons

– På bara fyra år har vi växt från två till fler än 30 medarbetare på vårt kontor på Stureplan i Stockholm och planen är att fortsätta expandera med handplockade individer som delar MAQS vision och värderingar och ser värdet i vårt arbetssätt. Vi har redan nu ytterligare strategiska rekryteringar på gång, bland annat inom tvist, säger Katrin Troedsson, vd för MAQS.

 

Annons